Viikkokisat alkavat!

Pdga:n ja SFL:n päätösten sekä viranomaisten ohjeistuksen myötä olemme päättäneet aloittaa kilpailutoiminnan kesäkuusta alkaen. Tulemme noudattamaan niitä ohjeistuksia mitä nyt tässä tilanteessa täytyy. Tämä olennaisesti muuttaa viikkokisojen järjestämistä ja osallistumista, mutta ei missään tapauksessa hankaloita. Päin vastoin, hienoa että päästään taas kilpailujen pariin.

Viikkokisat alkavat parikilpailulla 2.6.2020. Yksilökisat alkavat 4.6.2020.

Ilmoittautuminen metrixin kautta. Kisaan ilmoittautumista on aikaistettu, jolloin ryhmät ja lähtöväylät saadaan hyvissä ajoin tehtyä ja pelaajien tietoon mahdollisesti ennenkuin ehtivät radalle. Ilmoittautuminen viimeistään klo 16.30. Ryhmät ja lähtöväylät näkyvät metrixissä klo 17.00 mennessä. Kilpailut alkavat klo 18.00.

Kisat tulevat olemaan maksuttomia. Holaripotti on jaossa jokaisessa kisassa mutta sekin on maksuton. Potit ovat kasvaneet hyvin viime kesinä, joten laitetaan niitä jakoon toki hiukan pienempinä erinä. Niistä tarkemmin infoa metrixissä.

Pelaajakokouksia ei järjestetä eikä mitään muutakaan infotilaisuutta. Kaikki tieto koskien kilpailua löytyy metrixistä. Jos kuitenkin on jotain kysyttävää ennen kilpailua, niin esim. sähköpostilla tai somekanavia pitkin kysymyksiä tulemaan.

Kun pelaaja saapuu radalle on hänellä jo tiedossa lähtöväylä ja ryhmä. Ilmoittautumista ei tarvita enää paikanpäällä. Lämmittelyt tapahtuvat omalla lähtöväylällä tai sen lähettyvillä. Kilpailun aikana kaikki kättelyt, ylävitoset ym. lähikontaktit jääkööt pois. Samoin esim putti tilanteissa yksi puttaa kerrallaan, hakee kiekkonsa korista jonka jälkeen vasta seuraava saa vuoronsa. Kilpailun kulku on muuten täysin normaali. Tulokset merkataan metrixiin eikä paperisia tuloskortteja käytetä ollenkaan. TD on radalla koko kilpailun ajan joten jos tulee jotain hämminkiä kesken kierroksen, niin normaaliin tapaan yhteys TD:iin.

Näillä eväin kohti tulevia koitoksia. Hyviä ja ennätyksellisiä kierroksia hyvä fribakansa🌞

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s