Raaseporin Korillan jäsenyyden voit ostaa Suomisportista

Kausi 2021 on jo pyörähtänyt käyntiin. Luvassa on varmasti hieno vuosi täynnä upeita kisoja ja huipputoimintaa seurassamme. Nyt peräänkuulutetaan kaikkia lajista kiinnostuneita, jotka tahtovat mukaan seuratoimintaan. Raaseporin Korillan jäsenyyden voit ostaa Suomisportista. Linkki palveluun tämän jutun alla. Luo oma tunnus, kirjaudu sisään ja osta jäsenyys. Olemalla Rakon jäsen pääset todenteolla meidän seuran toimintoihin mukaan. Luvassa tälle vuodelle on mm. juniori- ja aloittelijatoimintaa.Seurajäsenyys on myös avain hankkia SFL kilpailulisenssi. Lisenssin avulla pääset nauttimaan lajista aivan eri näkökulmasta. Jäsenyys mahdollistaa pääsyn mitä hienompiin liitonalaisiin kisoihin, joita meidän alueeltakin löytyy useampia. Tule mukaan ja ollaan yhdessä Rakolaisia. Nähdään radalla Ps. Muistathan seurata meitä Ig:ssä ja TikTok:issa

https://info.suomisport.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s