POHJAN KIRKONKYLÄÄN SUUNNITTEILLA FRISBEEGOLF-RATA

Pohjan kyläyhdistys on jakanut julkaisun koskien suunnitteilla olevasta frisbeegolfradasta gumnäsin alueelle. RaKo on mukana projektissa asiantuntija roolissa suunnittelemassa ja myös talkootyössä jos ja kun niin pitkälle päästään. Varsinaista lupaa koskien maankäyttöä ei vielä ole, mutta toivotaan vihreää valoa jo kevään aikana. Suunnitelmat ovat jo aika pitkällä ja se voidaan sanoa, että miljöön puolesta ollaan aika hienon asian äärellä. Toivottavasti päästään gumnäsiin heittelemään ja järjestämään mitä hienompia kilpailuja. Raaseporin Korilla kiittää pohjan kyläyhdistystä siitä, että halusivat meidät mukaan projektiin suunnittelemaan uutta hienoa harrastusmahdollisuutta Pohjan kylälle.

https://www.facebook.com/PohjanKirkonkylanKylayhdistysRy/photos/a.593021560713776/4522236737792219/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s