Raaseporin Helmi lähestyy ja tunnelma alkaa nousemaan

Raaseporin Helmi 2021 pelataan 24.-25.7.2021. Helmi parikilpailu pelataan 23.7.2021.Helmi viikkokilpailu pelataan 22.7.2021. Itse Helmi on Suomen Frisbeegolfliiton alainen kilpailu, joka vaatii kilpailulisenssin. Muut kilpailut ovat kaikille avoimet.Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että rataa rakennetaan taas joen toiselle puolelle, kauniiseen pumppulahden puistoalueeseen. Rataa aletaan rakentamaan keskiviikkona 21.7, jonka seurauksena alueella kulkua rajoitetaan. Turvallisuuden vuoksi tietyille pyöräteille asetetaan puomeja, jotta alueen käyttö olisi turvallista niin pelaajille kuin muillekin alueella oleville henkilöille. Pyrimme myös laittamaan alueen kaikkiin mahdollisiin sisääntulo kohtiin infolappuja, missä kerromme mistä tässä kaikessa on kyse. Kiitos Raseborg-Raasepori kun mahdollistatte tämän jokavuotisen huippu tapahtuman pumppulahden alueella. Ainakin raaseporilaisin silmin katsottuna kilpailurata on yksi Suomen kauneimmista. Ensi viikkoa odottaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s