2020 Viikkokisa tulokset!

Viikkokisat tämän kesän osalta on pelattu Karjaalla. Kisoja pelattiin yhteensä 15 kpl ja kaikkiaan 4:ssä eri luokassa. Avoimessa sarjassa oli kova vääntö voitosta loppuun asti. Onnea Mika Paakki voitosta ja kesän upeista suorituksista. Joni Lipponen oli kalkkiviivoille asti mukana taistossa ja lopputuloksena hieno toinen sija. Vähemmän kisoja pelanneena Markus Pohjolainen oli loppupisteissä kolmas. Mastereissa nähtiin tuttuun tapaan Marko Nikkasen murskajaiset. Onnea Markolle ykkös sijasta. Toiseksi ylsi hienon kesän pelannut Petri Tuomi ja kolmanneksi itsensä taisteli Juha Lindholm. Onnea kaikille. Toivonmukaan tulevaisuudessa saisimme myös kovaa kisaa naisten sarjaan ja junioreihin. Taulukoissa näkyy kaikki jotka olivat kesän aikana pelaamassa ja pääsivät pisteille.

Tulokset löytyvät Facebook päivityksestämme. https://www.facebook.com/Raaseporin-Korilla-73694138129

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s