Tutustumien Frisbeegolfiin

Rako on kehitellyt talven aikana valmennustoimintaa. Luodaan mahdollisuus tulla lajin pariin helpommin ohjattujen kurssien avulla. Frisbeegolf -valmennusta Karjaan frisbeegolfradalla. Valmennusten 1. vaihe on ilmainen sisältäen 4 valmennuskertaa: lajitutustumista ja tekniikan ensivaiheet. Voit ottaa mukaan omia kiekkoja, valmennukseen voi osallistua myös seuran lainakiekoilla.

Ota yhteyttä sähköpostitse Ilmoittautuminen: raaseporin.korilla@gmail.com Tarvittavat tiedot: nimi, ryhmä, yhteystiedo

Tervetuloa, koko perhe!

Lisää tietoa valmennuksesta

1 vastaus artikkeliin “Tutustumien Frisbeegolfiin”

  1. Olin sivustakatsojana tänään 17.7. Kun Raaseporin Korilla järjesti yhden useasta koulutuspäivästään. Meno oli letkeää ja koulutus tiivistä ja osallistujille varmaan opettavaista. Tällaista vapaaehtoistyötä arvostan.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s