KARJAAN VIIKKOKISAT

Torstaina 27.5.2021 Rako järjestää kauden ensimmäisen viikkokilpailun. Kisa järjestetään kaikkien suositusten ja määräyksien sallimissa rajoissa. Lukekaa huolella pelaajaopas. Sieltä saatte riittävän tiedon miten kisa järjestetään, maksut yms. Tervetuloa

Osallistumismaksu on 3€ ja jäseniltä 2€. Ne pelaajat,joilla ei vielä ratingia ole,saavat pelata ilmaiseksi. Lisäksi juniorit alle 15 -vuotta saavat pelata ilmaiseksi. Maksu käteisellä tai mobilepay. Suosittelemme mobilepayn käyttämistä,jos se vain on mahdollista. Mobilepay numero 31032. Helpointa on rekisteröityäkisaan ja maksaa kisamaksu ennen klo 16.30,niin ei tarvitse ilmoittautua paikanpäällä, vaan voi siirtyä suoraan omalle lähtöväylälle.

1. Kierros


COVID19 ohjeistukset

THL:NOHJEISTUS
Suojaa itseäsi ja läheisiäsi koronavirustartunnalta. Alla olevat keinot auttavat ehkäisemään myös uusien virusmuunnosten leviämistä:
1.Jos saat oireita, pysy kotona.
2.Minimoi kontaktit ja kun liikut ulkona, pidä yli 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
3.Pese kädet, yski hihaan.
4.Käytä kasvomaskia, kun liikut paikoissa, joissa on muita ihmisiä.
5.Pidä koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.Minimoi kontaktit ja muista yli 2 metrin turvaväli. Käytä kasvomaskia, kun liikut paikoissa, joissa on muita ihmisiä. Huomioi nämä myös asioidessasi TD:n kanssa.

LISÄOHJEITA
Kisaan rekisteröintisulkeutuuklo 16.30 kilpailupäivänä.Ryhmät ja lähtöväylät nähtävillä metrixissä aina kisapäivänä klo 17.00 mennessä.Pelaajat siirtyvät suoraan lähtöväylille, jos maksu on suoritettu etukäteen. Lämmittely tapahtuu lähtöväylällä3-4 hengen ryhmissä. Maksut suoritetaan Mobilepayllä, käteisellä maksavat (tasaraha) ja huomioi THL ohjeistus. Holaripotti tai ctp-kilpailu ei ole tällä hetkellä käytössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s